Sinds begin juni heeft het personeel van ons bad nieuwe werkkleding. De bestaande kledinglijn (lichtblauwe polo en een zwarte broek) was meer dan 15 jaar oud en daarom is besloten tot een nieuwe kledinglijn. In overleg met het personeel is gekozen voor een donkerblauw polo, afgezet met wit en daarop het nieuwe logo en natuurlijk de tekst: Openluchtzwembad Klarenbeek.
Een nieuwe kledinglijn is niet iets waarover 'zo-maar-even' besloten wordt. Uiteraard moet daarvoor budget gereserveerd worden, er moet een besluit genomen worden over het model (polo of T-shirt) kleur, waar komt het logo etc. etc.). Belangrijk uitgangspunt was dat

de pasvorm beter moest zijn dan die van de bestaande polo's. Ook de herkenbaarheid van het personeel moest verbeterd worden. Nadat die keuzes waren gemaakt, is een proefmodel getest en op grond daarvan is nog een aantal aanpassingen gepleegd (o.a. de witte stroken bij de schouders.). Een aantal gasten zal er niets van gemerkt hebben, maar veel vaste gasten hebben al enthousiast gereageerd. Voor degenen die het nog niet gezien hebben: let de volgende keer eens extra op de badmeester of badjuffrouw: en dan vooral op de kleding!