Nog niet iedere vaste gast is ervan op de hoogte; daarom aan het begin van de schoolvakanties aandacht voor de aanbieding van onze horeca. Er zijn twee soorten klantenkaarten: en een kortingsregeling voor de automaat.


Klantenkaart 1: Hiermee kan men tien consumpties (espresso, koffie of thee) kopen. De prijs van deze kaart is € 17,50. Vergeleken met het ‘los kopen’ van de consumpties is er met deze klantenkaart een korting van twee euro.

Klantenkaart 2: Hiermee kan men tien consumpties van alle warme dranken kopen. Dus niet alleen de goedkopere espresso, gewone koffie en thee, maar ook cappuccino en latte

macchiato. Deze kaart kost € 20, -- en de korting kan oplopen tot € 3, --

Automatenkorting
Aangezien de horeca niet altijd is geopend, kan men ook warme dranken uit een automaat kopen. De consumpties uit deze automaat kan men met gepast geld betalen. Maar het is ook mogelijk bij de kassa tien munten te kopen voor € 17,50. De minimale korting is daarmee voor tien consumpties € 2,50.

Kortom: na iedere duik in het zwembad kan men een warm drankje kopen en bij mooi weer is de horeca ook open voor o.a. frisdrank, ijs en frites.