Voor veel Arnhemmers is de vakantie inmiddels voorbij. Terug van soms verre reizen - soms een verblijf dichterbij. Maar altijd nagenietend van mooie momenten en heerlijke herinneringen aan prachtige uitzichten. Maar waar u ook geweest bent; bijna geen plek is mooier dan .... het platanenplateau op ons openluchtzwembad Klarenbeek. "Wat?" zullen velen zich afvragen: "platanen op het zwembad?" Jazeker! Als u een volgende keer niet direct uit de kleedkamers naar het bad loopt, maar linksaf het pad volgt dat langzaam heuvelaf gaat, komt u op een van de mooiste plekken van Klarenbeek. Dit platanenplateau wordt intensief onderhouden. Regelmatig moeten

de platanen gesnoeid worden en eronder ligt een dikke laag boomschors. Als je hier je cappuccino of frisdrank drinkt, word je ondergedompeld in het echte vakantiegevoel. Naar de ene kant uitzicht over het fantastische stadspark Klarenbeek; aan de andere kant zicht op de blauwe baden. Ver genoeg van het bad om te genieten van de rust; dichtbij genoeg om af en toe even er naar toe te lopen voor een frisse duik.
En als u denkt: "Dit zou ik ook 's avond wel eens willen meemaken"; dat kan! Het platanenplateau kan gehuurd worden voor een barbecue of ander feest. Onze horecaman, Kay Rohn kan dit geheel voor u verzorgen. Ook bestaat de mogelijkheid dit te combineren met voorafgaand zwemmen (inclusief badmeesters die het toezicht verzorgen). Als u geïnteresseerd bent: neem contact op met onze manager Jan van Olmen voor mogelijkheden en prijzen.