Zondag 17 september 2017 is de laatste dag dat Openluchtzwembad Klarenbeek dit seizoen geopend zal zijn. Seizoen 2017 is een extra lang seizoen geweest: het Openluchtzwembad Klarenbeek ging dit jaar al op 22 april open.
De laatste dag van dit seizoen zal geen 'gewone dag' worden. Die ochtend is de gelegenheid deel te nemen aan een feestelijk ontbijt dat verzorgd gaat worden door onze vaste horeca-mensen.

Van 9 uur tot 11 uur kan iedereen deelnemen aan het ontbijt. Het ontbijt zal gebruikt kunnen worden op het terras en zal o.a. bestaan uit diverse broodjes, vele soorten beleg, jus d'orange en koffie en thee.
Om te zorgen dat de horeca weet op hoeveel mensen men moet rekenen, is het nodig dat u zich

vooraf meldt bij de horeca of – als die gesloten zou zijn – bij het loket van het bad.
Tegen betaling van € 5,-- ontvangt u een voucher waarop vermeld is voor hoeveel personen u zich heeft aangemeld. Daarmee kunt u op zondag 17 september 2017 deelnemen aan het ontbijt.

Op deze wijze sluiten wij het seizoen 2017 af: er is gelegenheid met elkaar terug te blikken op het seizoen en ons nu al te verheugen op het nieuwe seizoen: 2018. Op dit moment kunnen we al melden dat voor het nieuwe seizoen een aantal zeer interessante vernieuwingen op stapel staat. In de komende winterperiode zal daaraan hard worden gewerkt. Dat is ook de reden dat er dit jaar geen 'hondenzwemmen' zal zijn: op maandagochtend 18 september wordt nl. direct gestart met een aantal werkzaamheden. Maar voordat het zover is, verheugen wij ons op het altijd feestelijke en gezellige afsluitende ontbijt. Als u hierbij aanwezig wilt zijn, dan graag uiterlijk dinsdag 12 september aanmelden.