Hoewel velen het zich nu nog niet kunnen voorstellen, is het over een paar maanden al weer zo ver: zwemmen in het verwarmde water van ons Openluchtzwembad Klarenbeek. De storm van januari heeft een paar bomen ontworteld, maar dat heeft gelukkig geen grote schade tot gevolg gehad. De komende periode wordt gebruikt om het gras te bemesten, de bassins te reinigen en ervoor te zorgen dat bij de voorverkoop op tweede paasdag alles tip-top in orde is.
Graag willen wij enthousiaste bezoekers

uitnodigen daarbij de helpende hand te bieden; die hulp hebben we – eerlijk gezegd – ook hard nodig. Zo moet bijvoorbeeld het meubilair vanuit de nieuwe veldschuur naar het terras, de kliko’s moeten verspreid worden over het terrein, de ramen moeten gelapt, douches schoongespoten, speeltoestellen schoongemaakt, etc. etc. Geen heel zware klussen, wel werkzaamheden waarvoor geldt dat “vele handen licht werken maken”. We hopen met ongeveer 15 tot 20 mensen een mooi aantal klussen te doen..
Graag daarom een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u wilt meedoen. Dat kan voor een deel van de dag: de ochtend, middag , een uurtje; maar ook de hele dag. Geef wel even aan wanneer we u kunnen verwachten: wij zorgen voor ontvangst met thee/koffie, lunch en/of soep.
De klus staat ook vermeld op de site van NL-Doet maar wij rekenen vooral ook op de aanwezigheid van onze vast gasten!