In de dagen voorafgaand aan zaterdag 10 maart hadden ruim twintig mensen zich aangemeld om te komen klussen op ons Openluchtzwembad Klarenbeek.

Vanaf 9.00 uur gingen de vrijwilligers in drie groepen vol enthousiasme aan de slag. De kleedkamers bleken vol te zitten met bladeren. In de ochtend werden de dameskleedkamers onder handen genomen. In de middag was het herengedeelte aan de beurt.

Intussen was een andere ploeg bezig een ladder in het diepe bad te plaatsen. In het diepe bad staat geen water meer, maar de bodem was enorm vervuild met bladeren en alg aanslag. Met bezems en trekkers is de tegelvloer onder handen genomen en rond het middaguur werden de blauwe tegels weer zichtbaar.

 

Een derde ploeg was intussen bezig het groen naast de oprit en de parkeerplaats weer toonbaar te maken. Veel braamstruiken en onkruid konden aan het einde van de middag met de tractor worden afgevoerd.

De aanwezigen waren zo enthousiast dat ze voor de voorverkoop op Tweede Paasdag nog wel een keer aan de slag zouden willen...

Het resultaat van deze dag mag er zijn en wij rekenen erop dat heel veel bezoekers het resultaat zullen zien tijdens de voorverkoop op Tweede Paasdag 2 april 2018. Tot slot: namens management en bestuur heel veel dank aan allen die deze mooie dag op het bad aanwezig waren en ‘de handen uit de mouwen’ hebben gestoken’. En voor iedereen: tot binnenkort.