Vrijdagochtend 18 september verwelkomde wethouder Jan van Dellen om 9:15 uur de 50.000e bezoeker van Openluchtzwembad Klarenbeek.

Banenzwemster Chris was de gelukkige en nam uit handen van de wethouder een schitterende bos bloemen in ontvangst. Daarnaast kreeg ze van badmanager Moreno Morais een kleine attentie uitgereikt.

Stralend maar toch een beetje verbaasd over al die aandacht licht Chris toe: "Ik kom vrij regelmatig naar Klarenbeek om banen te zwemmen, zo'n 2 à 3 keer per week. Meestal kom ik met mijn vriend, maar vandaag dacht ik: laat ik nu eens eerder gaan!" En dan val je zo in de prijzen, wat een feestelijk begin van deze zonnige nazomerdag. Gefeliciteerd Chris!

Ondanks Corona draait Openluchtzwembad Klarenbeek een goed seizoen. We blijven een maand langer open dan vorig jaar, toen we met dank aan de hete zomer het bezoekersaantal van 80.000 haalden. Dit jaar blijven we open tot en met 18 oktober, dus misschien halen we de 55.000 of zelfs 60.000 bezoekers wel? Hoe dan ook, tot dusver zijn we dik tevreden.

Kom nog lekker nazomeren in Openluchtzwembad Klarenbeek; nú kan het nog!