Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie in het groen met drie bassins. Alle leeftijden vinden iets van hun gading: natuurlijk drie heerlijk verwarmde baden (22 °C) met in het grote bad een spectaculaire glijbaan. Er is een speeltuin, een pannaveldje en er zijn enorme ligweiden ter ontspanning.

U kunt ook een lekker plekje zoeken op het royale zonneterras, met een prachtig uitzicht. Of, als u wat schaduw zoekt, op het fraai aangelegde platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein. En voor uw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex.

Openluchtzwembad Klarenbeek heeft drie baden: allen met verwarmd water. Een peuterbad voor de kleintjes met speeltoestellen, een middenbad tot 100 cm voor jongere kinderen die lekker willen spelen en een 25 meter bad – diepte maximaal 3,60 meter - met twee duikplanken en een glijbaan. In 2010 is een badafdekking geplaatst over het diepe bad. Zo is het water altijd tenminste 22°C. en besparen we kosten op de energierekening.

In het diepe bad kun je aan het begin en einde van de dag heerlijk baantjes trekken. Weer of geen weer want het water is lekker verwarmd. 's Middags gaan de banden en matten in het diepe bad het water in en kan er gesprongen en gedoken worden.

De horecavoorziening is geopend bij mooi weer (vanaf 22° C). Verkrijgbaar zijn de gebruikelijke drankjes en snacks. Er zijn ligstoelen te huur. Koop hiervoor een kaartje bij de kassa. 

Ons zwembadterrein is rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt op het zwembadterrein. We doen dit omdat we het goede voorbeeld aan kinderen willen geven. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.