Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie in het groen met drie bassins. Alle leeftijden vinden iets van hun gading: natuurlijk drie heerlijk verwarmde baden (22 °C), maar ook een speeltuin, sportvelden, klimtouwen en enorme ligweiden ter ontspanning.

Naast gewoon lekker zwemmen kun je in Openluchtzwembad Klarenbeek ook genieten van het heerlijke zomerse vakantiegevoel van een gezellig dagje uit; recreëren voor jong en oud.

Op het royale zonneterras heeft u een prachtig uitzicht over de baden en de glooiende ligweiden. Of, als u wat schaduw zoekt, kunt u een plekje zoeken op het fraai aangelegde platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein. En voor uw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex.

Openluchtzwembad Klarenbeek heeft een peuterbad voor de kleintjes met speeltoestellen, een middenbad tot 100 cm voor jongere kinderen die lekker willen spelen en diepe 25-meterbad met aparte springkuil- met twee duikplanken en een glijbaan. 

In het diepe bad kun je aan het begin en einde van de dag heerlijk baantjes trekken. Weer of geen weer want het water is lekker verwarmd. 's Middags gaan de banden en matten het diepe bad in en  kan er gesprongen en gedoken worden; volop waterpret!

De horecavoorziening is dagelijks een aantal uren geopend en bij warm zonnig weer zelfs de hele dag. Verkrijgbaar zijn onder andere de gebruikelijke ijsjes, drankjes en snacks, maar ook fruit en sappen.

Er zijn ligstoelen te huur. Koop hiervoor een kaartje bij de kassa. 

Ons zwembadterrein is rookvrij. Dat betekent dat niemand rookt op het zwembadterrein. We doen dit omdat we het goede voorbeeld willen geven. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.