Recreatiebad voor jong en oud

Recreatiebad voor jong en oud

Ontdek het zomerse vakantiegevoel!

Openluchtzwembad Klarenbeek is een heerlijke locatie voor een zomers dagje uit voor het hele gezin; de ideale plek om te recreëren, met gegarandeerd veel waterpret, zwem-, zon- en speelplezier.

Het is een verscholen waterparadijs in het groen, aan de bosrand van Park Klarenbeek in Arnhem. De accommodatie is heel ruim opgezet met drie baden, waarvan twee kinderbaden, een diep bad met een aparte springkuil, een glijbaan en twee duikplanken. Het zwemwater is altijd verwarmd tot minstens 22 graden. Er is altijd toezicht bij het water.

Wordt er even niet gezwommen? Dan zijn er de glooiende ligweiden, diverse speeltoestellen, een Air Trampoline, een spannend klimtouw en een pannaveldje.

Wordt het tijd voor een ijsje? Er is horeca voor koffie, thee, koele drankjes, ijsjes en een warme snack, maar ook fruit, gezonde sappen en broodjes. Geniet ondertussen van het mooie uitzicht vanaf het terras. 

De kleedruimtes zijn ruim en hebben warme douches. Er is een speciaal kleedhokje met een babykussen voor het omkleden en verschonen van onze allerkleinste badgastjes. Er zijn kluisjes aanwezig. 

 

Openluchtzwembad Klarenbeek
Hommelseweg 536, 6821 LZ Arnhem

Telefoon: 026 - 446 03 70

openluchtzwembad klarenbeek golf