Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie in het groen met drie bassins. Alle leeftijden vinden er iets van hun gading. Van "serieuze" banenzwemmers tot enthousiaste plankspringers, van kanthangende pootjebaders tot echte waterratten; iedereen is welkom!

Er zijn drie verwarmde baden (22 °C), een speeltuin, sportvelden, klimtouwen, enorme ligweiden, ligbedden (te huur) en een horecacorner met terras.

Naast gewoon lekker zwemmen kun je in Openluchtzwembad Klarenbeek ook genieten van het zomerse vakantiegevoel van een gezellig dagje uit; recreëren voor jong en oud.

Er is een peuterbad voor de kleintjes met speeltoestellen, een middenbad tot 100 cm voor jongere kinderen die lekker willen spelen èn een diep 25-meterbad met aparte springkuil, met twee duikplanken en een glijbaan. 

In het diepe bad kun je de hele ochtend tot 12.00 uur en een uurtje aan het einde van de dag  baantjes trekken. Weer of geen weer, want het water is heerlijk verwarmd. 's Middags is het diepe bad voor vrij zwemmen, dan gaan de banden en matten het water in en kan er gesprongen en gedoken worden; volop waterpret!

Vanaf het royale zonneterras heb je een prachtig uitzicht over de baden en de glooiende ligweiden. Of, als je wat schaduw zoekt, kun je een plekje vinden op het fraai aangelegde platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein.

De horecavoorziening is dagelijks een aantal uren geopend en bij warm zonnig weer zelfs de hele dag. Verkrijgbaar zijn onder andere de gebruikelijke ijsjes, drankjes en snacks, maar ook fruit en sappen.

Er zijn ligstoelen te huur. Koop hiervoor een kaartje bij de kassa. 

Openluchtzwembad Klarenbeek is rookvrij. Dat betekent dat op het hele zwembadterrein roken niet is toegestaan. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.

En voor uw en jouw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex en in het diepe bad zijn onderwatercamera's. Op het hele terrein hangen bewakingscamera's.