Accommodatie

Accommodatie

Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie aan de rand van Arnhem. Het ligt midden in het groen en heeft drie bassins. Van "serieuze" banenzwemmers tot enthousiaste plankspringers, van kanthangende pootjebaders tot echte waterratten; iedereen is welkom!

Klarenbeek heeft drie verwarmde baden (22 °C): een peuterbad met speeltoestellen voor de allerkleinsten, een middenbad tot 100 cm diep voor jongere kinderen èn een groot diep 25-meterbad. In de afgescheiden springkuil zijn twee duikplanken en een glijbaan. Op het terrein zijn grote ligweiden, speeltoestellen (o.a. Klimtouw en een Air Trampoline), ligbedden (te huur) en er is horeca met een terras.

In het diepe bad kun je elke ochtend tot 12.00 uur baantjes trekken. Weer of geen weer, want het water is heerlijk verwarmd. 's Middags is het diepe bad bedoeld voor vrij zwemmen, dan gaan de banden en matten erin en kan er gesprongen en gedoken worden; volop waterpret! De kinderbaden en de springkuil zijn de hele dag open voor recreatief zwemmen.

Vanaf het royale zonneterras heb je een prachtig uitzicht over de baden en de glooiende ligweiden. Voor de zonaanbidders is voldoende plek op het open terrein, maar als je de schaduw wilt opzoeken, dan kun je terecht onder een van de vele bomen, de grote zonnedoeken of op het mooie platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein.

Openluchtzwembad Klarenbeek is rookvrij, met uitzondering van de expliciet aangegeven rookplekken. 

En voor uw en jouw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex en in het diepe bad zijn onderwatercamera's. Op het hele terrein hangen bewakingscamera's.

In Openluchtzwembad Klarenbeek kun je genieten van het heerlijke vakantiegevoel! Zie ook: recreëren voor jong en oud.

Openluchtzwembad Klarenbeek
Hommelseweg 536, 6821 LZ Arnhem

Telefoon: 026 - 446 03 70

openluchtzwembad klarenbeek golf