Openluchtzwembad Klarenbeek is een prachtige accommodatie in het groen met drie bassins. Alle leeftijden vinden er iets van hun gading. Van "serieuze" banenzwemmers tot enthousiaste plankspringers, van kanthangende pootjebaders tot echte waterratten; iedereen is welkom!

Er zijn drie verwarmde baden (22 °C): een peuterbad met speeltoestellen voor de allerkleinsten, een middenbad tot 100 cm diep voor jongere kinderen èn het grote diepe 25-meterbad. In de afgescheiden springkuil zijn twee duikplanken en een glijbaan. Op het terrein zijn grote ligweiden, speeltoestellen (o.a. Air Trampoline), ligbedden (te huur) en er is horeca met een terras.

In het diepe bad kun je elke ochtend tot 12.00 uur baantjes trekken. Weer of geen weer, want het water is heerlijk verwarmd. 's Middags is het diepe bad bedoeld voor vrij zwemmen, dan gaan de banden en matten het water in en kan er gesprongen en gedoken worden; volop waterpret! De kinderbaden en de springkuil zijn de hele dag open voor recreatief zwemmen.

Vanaf het royale zonneterras heb je een prachtig uitzicht over de baden en de glooiende ligweiden. Of, als je wat schaduw zoekt, kun je een plekje vinden op het fraai aangelegde platanenplateau aan de rand van het zwembadterrein.

Openluchtzwembad Klarenbeek is rookvrij. Dat betekent dat op het hele zwembadterrein roken niet is toegestaan. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen anderen zien roken zij later zelf sneller beginnen met roken. Wij vinden een rookvrije en gezonde omgeving voor iedereen belangrijk.

En voor uw en jouw veiligheid: vanaf de glazen baywatch-toren heeft de toezichthouder overzicht over het hele complex en in het diepe bad zijn onderwatercamera's. Op het hele terrein hangen bewakingscamera's.

In Openluchtzwembad Klarenbeek kun je genieten van het heerlijke vakantiegevoel! Zie ook: recreëren voor jong en oud.