Wist je dat Openluchtzwembad Klarenbeek sinds kort een toffe Air Trampoline heeft? Bij de speeltoestellen op de ligweide staat hij voor je klaar.

Leuke tip voor de papa's en mama's: kom ook voor een kinderfeestje naar Klarenbeek. Je kunt er lekker spelen mèt waterpret! Bij lekker weer is de horeca geopend voor drankjes, ijsjes, snoep, frietjes en snacks.

Altijd al je zwemtechniek willen verbeteren? Daar kunnen we je een handje bij helpen!

Op maandagavonden geven we van 19:15 tot 20:15 uur zwemtechniekles, waarvoor je je vooraf moet aanmelden. Dat kan per mail of aan de kassa. De kosten zijn Euro 10,-- per les. 

Meer informatie aan de kassa van het bad.

 

Tijdens de afgelopen winterstop zijn er veel werkzaamheden verricht aan o.a. het terrein, de bassins, de badafdekking en de technische installaties zoals elektra, waterleiding en verwarming.

Een groot deel van de zwembadtechniek dateerde van begin jaren '90. Sinds de komst van badmanager Moreno wordt er veel geïnvesteerd in onderhoud, nieuwe techniek en verduurzaming. Dit is nodig vanwege huidige wettelijke bepalingen èn voorwaarden die gesteld worden door de keurmerken. Met deze noodzakelijke investeringen kan Klarenbeek weer jaren vooruit.

 

Stichting Zwembadkeur heeft aan Openluchtzwembad Klarenbeek het Keurmerk Veilig & Schoon verleend. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, moet een zwembad aan een hele reeks strenge eisen voldoen. We zijn ontzettend trots dat wij dit keurmerk hebben gekregen!

In verband met de Coronamaatregelen wordt de feestelijke uitreiking van de bijbehorende plaquette, in het bijzijn van Wethouder Jan van Dellen, uitgesteld tot seizoen 2021.